jump to navigation

ERÄÄN KIVUN SYY 3 joulukuun, 2006

Posted by Asko Tynjälä in Yleinen.
trackback

Muutama vuosi sitten olin kuuntelemassa alustusta aiheesta ”elämäni kivut”. Kuulijoina oli reilu sata hengellisen työn tekijää. Alustus oli koskettava. Luennoitsija pani itsensä likoon. Luennon aikana sanoin mielessäni, että minullakin on ollut merkillisiä kipuja. Juuri silloin Herra sanoi minulle hyvin lempeästi: ”Sinun kipusi ovat aiheutuneet pääasiassa oman kunnian hakemisesta.” Samalla Herra antoi ymmärtää ratkaisun tähän ongelmaan. Se oli lyhyesti sanottuna kuolema.

Rm.6:11. Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.

Rm.6:3. ”Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut? 4. Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman. 5. Sillä jos me olemme hänen kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa,”
Se oli niin selkeää ja rakkaudellista puhetta, että sitä vastaan oli turha väittää. Enkä yrittänytkään. En ollut koskaan ajatellut näin. Nyt sisimpäni paljastettiin. Luennon lopussa meitä kehoitettiin muodostamaan pienryhmät, jossa sitten saatoimme keskustella ja rukoilla toistemme puolesta. Tein silloin parannusta tosissani. Tunnustin ryhmälle asian ja pyysin esirukoista

Seuraavana aamuna Herra kohtasi minua ja virtaa oli!

Advertisement

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: