jump to navigation

Viikonloppu 26 helmikuun, 2007

Posted by Asko Tynjälä in Yleinen.
trackback

Olipa viikonloppu! Perjantaina ajelin 400 kilometriä ja olin Etelä-Pohjanmaalla. Klo 17 haastattelu paikalliseen TV -ohjelmaan. Klo 19 alkoi kokous, jossa lauloin neljä laulua ja sitten saarnasin reilut puoli tuntia. Ja vielä hoidettiin rukouspalvelu. Majapaikassa odotti lämmin sauna – kiitos Teille Terttu ja Heikki!
Lauantaina aamupäivällä piti käydä autoliikkeessä ja sen jälkeen kotikäynti erään ystävän luona. Klo 13 oli vihkimen ja häät. Klo 19 jälleen iltakokous – oikein voimallinen sellainen. Sen jälkeen takaisin Kouvolaan.
Olin kotona sunnuntaiaamuna klo 1.45. Uni tuli heti ja kuuden tunnin jälkeen sain nousta pirteänä klo 11 Jumalanpalvelukseen. Sunnuntaina iltapäivällä lähdin rukousryhmän kanssa vielä 170 kilometrin päähän iltakokoukseen. Pyhä Henki voiteli kokouksen. Ihmeellinen ilo valtasi mielen. Herra toimi rukouspalvelussa ihanalla tavalla. Kokouksen jälkeen sitten kotiin Kouvolaan. Olin kotona noin klo 23. Niinpä niin, oli se melkoinen viikonloppu!

Nyt maanantaina pidän vapaata – kirjoittamalla näitä rivejä – ja muistelemalla Jumalan suuria tekoja. Vaimoni ei oikein ymmärrä tällaista vauhtia…

Advertisement

Kommentit»

1. eija - 26 helmikuun, 2007

Vaimoilla on välillä vähän ongelmia ymmärtää armaita aviomiehiään…
Nyt taisi tulla vähän huono omatunto, kun kehotin HH:ta houkuttelemaan sinut Porvooseen ensi viikonloppuna… No, keitetään sitten vahvat kahvit. Mutta lepäilehän silti kunnolla! Ja puhele vähän kauniita sille vaimollesi…

2. JC-Saneeraus - 26 helmikuun, 2007

Ei ole pastorilla lääkitys ihan balanssissa :)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: