jump to navigation

Profetioista 2 huhtikuun, 2007

Posted by Asko Tynjälä in Yleinen.
trackback

Täytyy todeta Saarnaajan kirjan kirjoittajan kanssa että ei mitään uutta auringion alla. Taas on tullut muotiin profetoida Venäjän armeijan tulosta Suomeen. Minua tämä väsyttää. Olen pikku pojasta lähtien kuullut näitä. 50 -luvulla puhuttiin Oulun profetiasta. Ja silloin alkoi into ennustaa Neuvostoliiton tulosta Suomeen. Joka puolella sai törmätä niihin. 70 -luvulla ja 80 luvulla oli taas samat profetiat muotia. Neuvostoliiton romahdettua tämä into laimeni, mutta nyt 2000 luvulla se taas nostaa päätään. Muuten, miksi Neuvostoliiton romahtamista ei kukaan profetoinut? Ilmeisesti olimme niin virittyneitä toisenlaisiin tapahtumiin..

En halveksi raitista profetoimista. Herra varjelkoon minua siitä! Olen saanut niin monta siunausta profetioiden kautta. Mutta nyt on tärkeää toteuttaa Raamatun Sanaa: ”.. profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;” 1Tess.5:20-21. Toivon, että tämä inhimillinen into ennustaa venäläisten tulosta Suomeen loppuisi lyhyeen. Uskon että Jumalalla on tehtävä kansallemme, jonka Hän tulee toteuttamaan. Ja siihen ei kuulu venäläisten vallan alle joutuminen! Meidän kuuluu evankelioida EU:n alue – ja se on Herran tahto! Halleluja!

Kerronpa esimerkin profetoimisen siunauksesta. Olin juuri ollut puhelinyhteydessä erään julistajan kanssa ja saanut profetian: ”Sinä teet saarnamatkan Torontoon.” Kun puhelin soi uudelleen minulle soitettiin Torontosta ja pyydettiin sinne puhuja matkalle! Toisinaan profetioiden toteutumiseen menee vuosia, jopa vuosikymmeniä. Niistäkin minulla olisi ihania kokemuksia, mutta kerron niistä joskus toiste.

Kiitos Jumalalle profetoimisen armolahjasta! Tulkoon erikoinen profetian Henki seurakuntien päälle.

Advertisement

Kommentit»

1. Veikko - 18 toukokuun, 2007

Venäjä on koettu Suomessa pahimpana mahdollisena uhkana, joten on luonnollista, että tämä uhka saa aikaan pelosta syntyneitä profetioita. Totuus taitaa olla se, että Venäjä kuten sen armeijakin ovat moraalisesti ja taloudellisesti sillä tasolla, että niistä ei ole juurikaan realistista vaaraa Suomelle.

2. Pekka - 11 elokuun, 2007

Milloin tuo saarnamatka Torontoon oli?

3. Jouko Piho - 15 huhtikuun, 2008

Olen Venäjä-profetioista eri mieltä. Ne eivät ole vielä toteutuneet vain sen takia, että niiden aika ei ole vielä ollut, mutta se tulee.
Olen kerännyt kotisivuilleni nyt jo 156 profetiaa, unta, näkyä tai profeetallista kirjoitusta, joista monet liittyvät Venäjään ja Suomeen. Tervetuloa tutustumaan!
Osoite on: http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm .


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: