jump to navigation

Teltassa 26 kesäkuun, 2007

Posted by Asko Tynjälä in Yleinen.
trackback

Juhannuksena sain pitkästä aikaa olla telttakokouksessa. Teltassa on sitä oikeaa tunnelmaa. Ilmastointi toimii ja kaikki ihmiset ovat juhlamielellä.

Yhteen asiaan en osannut valmistautua. Nimittäin säähän. Oli oikein kaunis ilma, aurinko paistoi jne. Minä lähdin tervehtimään ystäviä juhla-alueelle pikkutakkisillani. Oli mukavaa nähdä tuttavia ja tuntemattomia. Sitten päätin mennä telttaan kuulemaan Sanan opetusta. Tuskin olin istuutunut, kun kylmä kouraisi olemustani. Äsken oli ihan lämmin, mutta teltan varjossa puhalsi kylmä tuuli. Istuin sisulla noin 15 minuuttia, mutta pakko oil lähteä ulos. Toivottavasti puhuja ymmärsi asian oikein.

Huomasin vieraantuneeni teltan tavoista. Vuosikymmenet sitten olin kaiket kesät puhujana telttakokouksissa ja osasin varautua sään oikkuihin. Nyt oli toisin. Kävin lisäämässä vaatetusta. Ja kun oma vuoroni tuli palvella minulla oli lämmin – suorastaan kuuma!

Äänen kanssa tulee helposti ongelmia telttakokouksissa. Teltan akustiikkaan täytyy tottua. Olin vähällä huutaa ääneni pilalle sinä iltana. Selvittiin kuitenkin.

Juhannusviikonlopun saldo: viisi saarnaa, muutama laulu, mahtava yleisö sekä suuren Jumalan ihana Voitelu! Halleluja!

Advertisement

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: