jump to navigation

Hirvivaara 30 syyskuun, 2007

Posted by Asko Tynjälä in Pastorilta.
trackback

Olin kotimatkalla Puumalasta. Herra oli siunannut kokouksen ja ajelin iloisella mielellä Kouvolaa kohti. Ilta oli juuri pimentynyt, liikennettä vähän ja hyvä tie 100 alueella. Samalla soittelin muutaman puhelun. Äkkiä huomasin sivuikkunasta suuren hirven seisovan vastaantulevan kaistalla pää minuun päin. Tilanne oli ohi muutamassa sadasosa sekunnissa. Säikähdin ja alensin heti nopeutta. Se oli läheltä piti tilanne.

Rukoilen aina lähtiessäni liikenteeseen, että pidä Jeesus hirvet pois tieltä. Nyt olin rukoillut Herraa pitämään hirvet pois auton edestä ja niin kävi! Vielä eräs seikka. Eräs vanhimmiston veli sai tietää juuri tänään matkastani Puumalaan. Hänelle oli äkkiä tullut tarve pyytää siunausta ja varjelusta liikenteeseen.

Tunnustan nyt, että en ole ennen kovin paljon noteerannut hirvivaara -merkkejä. Nyt noteeraan.. Kiitos Jeesus armostasi!

Advertisement

Kommentit»

1. eija - 1 lokakuun, 2007

Näin se on. Isä pitää huolen omistaan – kiitos siitä Hänelle. Ja nostaa erityisiä rukoilijoitakin aina kun tarve vaatii. Se on nähty tänäkin syksynä jo monta kertaa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: