jump to navigation

JOHDATUKSESTA 13 kesäkuun, 2008

Posted by Asko Tynjälä in Pastorilta.
trackback

Käväisin viikon matkalla Floridassa. Se oli siunattu matka monella tapaa. Tuon tässä esille yhden seikan. Lentojen kanssa oli ongelmia. Menomatkalla lento lähti myöhässä, joten en päässyt aijotulla koneella jatkamaan Pariisista. Piti odottaa ja ottaa pidempi reitti, joka kulki Chicagon kautta Miamiin. Matkalaukku tuli kolme päivää myöhemmin majapaikkaani. Jne.

Paluulento näytti olevan aikataulussa. Iloitsin siitä. Siunatut kokoukset takanani ja nyt lennot kohdallaan! Hyvä. Kuinka ollakaan, kone myöhästyi taas lähdössä Miamista. Tulimme Pariisiin sen verran myöhässä, että Finnairin kone nousi ilmaan samanaikaisesti meidän rullatessa terminaalille. Jouduin odottamaan seitsemän tuntia Pariisin ruuhkaisella kentällä. Kieltämättä olin ärsyyntynyt asiasta. Kun viimein sain astua Helsingin koneeseen tuntui se mukavalta.

Kone oli aivan täynnä. Aloin keskustella vierustoverini kanssa. Hän oli ulkomailla asustava suomalainen. Miten ollakaan, puheet kääntyivät hengellisiin asioihin. Pyhä Henki johti keskustelua, jonka lopuksi esitin tuntemattomalle matkatoverille kysymyksen: ”Haluatko ottaa vastaan Jeesuksen?” Hän vastasi myöntävästi. Rukoilimme ja ilo täytti sydämemme. ”Tämä oli johdatusta” totesimme yhdessä.

Tässä vaiheessa seitsemän tunnin odotus Pariisissa ei tuntunut missään. Olin sittenkin ollut johdatuksessa! Halleluja!

Advertisement

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: