jump to navigation

Lukutaito kateissa? 14 elokuun, 2008

Posted by Asko Tynjälä in Pastorilta.
trackback

Katselin ohjelmaa, jossa keskusteltiin naisrovastin kanssa samaa sukupuolta olevien siunaamisesta avioliiton kaltaiseen liittoon. Olen epäillyt tällaisten kirkon työntekijöden lukutaitoa. Eikö tähän asiaan ole tosi selkeät ohjeet Raamatussa? Nyt huomasin, että lukutaitoa on, mutta kirjoitetun sanan ymmärtämisessä jokin klikkaa. Voi luterilaista kirkkoa, mihin se on ajautunut. Antakoon Herra vielä armoaan, että tämä jumatattomuus ja saasta perattaisiin pois.

Naisrovasti perusteli myönteistä kantaansa vertaamalla Raamatun homokielteisyyttä naisten tukan pituuteen sekä ”nainen vaietkoon seurakunnassa” kieltoon. Nythän naiset saavat opettaa sekä leikata tukkansa. Joten tottahan homot ja lesbot voidaan näin ollen vihkiä. Onpa viisasta puhetta!!!

Tämän naisen suhteen olisi parempi tulkita Paavalin tekstiä siten, että hän vaikenisi ja menisi kammioonsa etsimään Herraa koko sydämestään!

Olen tosi murheellinen.

Advertisement

Kommentit»

1. Marjo - 14 elokuun, 2008

Olen kanssasi samaa mieltä tuntuu ihan kauhealle tollainen että jos kirkko rupeaa siunaamaan samaa sukupuolta olevia pareja.

l.immo - 7 heinäkuun, 2009

Lukutaitoko kateissa?
On se kateissa muiltakin kuin homouden hyväksyviltä luterilaispapeilta. Kuka on missäkin asiassa sokea. En tue homoutta, mutta en ymmärrä myöskään sitä, kuinka vapaissa suunnissa on poljettu avioliiton pyhyys jalkoihin. Jopa papit eroavat ja vievät uuden vihille. Ja silläkö asia on selvä. Jeesus ja Paavali ovat kyllä asiasta eri mieltä. Kuinka odotankaan herätystä, jossa ihmiset itkevät syntejään ja tekevät todellista parannusta Herran edessä. Ja Jumalan sana tulee kunniaan ja avioliiton pyhyys kaikella tavalla Jumalan sanan mukaiseen arvoon., ei vain homouden , vaan erojen ja uudelleen vihkimisten kanssa. Ollaan pyhiä täällä ja onnellisia perillä.
terveisin -orjatyttö-


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: