jump to navigation

Tuleeko Jeesus vuonna 2010? 17 joulukuun, 2009

Posted by Asko Tynjälä in Pastorilta.
trackback

Sain kirjeen, jossa oli laskettu Jeesuksen toisen tulemisen tapahtuvaksi 2010-2011. On hyvä että asia kiinnostaa ihmisiä. Tosin Jeesus vastasi tähän asiaan erikoisen napakasti. Apt.1:7. ”Hän sanoi heille: ”Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut, 8. vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka”.”

Toki on muistettava, että Herramme antoi monia merkkejä, joista voi päätellä Hänen tulemuksensa olevan lähestymässä. Sen jälkeen Hän sanoi sanan, joka on edelleen voimassa: Mt.24:36. ”Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.” On ihmeellistä, että nykyään löytyy niitä, jotka tietävät enemmän, kuin Jeesus…

Ei mitään uutta auringon alla. Apostoli Paavalin täytyi ottaa kantaa aikalaisien arvellessa Jeesuksen tulemuksen olevan aivan jo käsillä. 2Tess.2:2. ”…ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.”

Tapaan Herran omia, jotka ovat saaneet kehotuksen valmistautua Jumalan Valtakunnan työhön. Heillä saattaa mennä opiskeluun enemmän kuin vuosi tai kaksi. He ovat intoa täynnä voittamaan sieluja Jeesukselle. Pyhän Henki on siis sitä mieltä, että vielä on aikaa evankelioida ja opettaa uskovia siihen.

Jeesus on tulossa – Hengen vuodatus ja ihana herätys on jo vaikuttamassa. Olen seurannut erästä pienehkön paikkakunnan elämää. Siellä on tapahtunut viime vuosina merkillisiä onnettomuuksia. Nyt siellä on ihana herätys. Pieni seurakunta on lähes tuplaantunut parissa vuodessa. Ihana Hengen vuodatus ja sadon korjuun aika ja sitten tulee Jeesus!

Ilm.22:12. ”Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.”

Advertisement

Kommentit»

1. kaisla - 26 tammikuun, 2010

Heips pastori, ihan vaan mielenkiinnosta kyselen, että koskahan sun blogiin tulee päivityksiä? ts. kiinnostaa missä liikut.

2. Moronius - 4 toukokuun, 2010

Niin, mistä tiedämme mitkä ovat Hänen merkkejä ja mitkä ovat pelkästään oman maapallomme normaalia toimintaa. Jo varhaisella keskiajalla ennustettin Jeesuksen tulevan pian. Ja sen jälkeen keskiajalla ja myöhäisellä keskiajalla. Monien tapahtumien jälkeen enää tietyt lahkolaiset ovat Hänen tulemisen ottaneet omakseen, yleensä joukkoitsemurhan kautta. Mutta edes silloin Hän ei ole tullut. Voisiko olla niin, että itsekeskeisistä ajatuksista pohjautuvia päivämääriä ei ole, vaan on se hetki, jonka Hän valitsee. Se hetki, kun tyhjän kauppiaat potkitaan pois hänen valtakunnasta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: