jump to navigation

KUOLEMANVARJON LAAKSOSSA 30 syyskuun, 2010

Posted by Asko Tynjälä in Pastorilta.
trackback

Rakas vaimoni ylennettiin kirkkauteen 21.9.2010. Sydän ei jaksanut enää toimia. Ja sitten rauhallinen siirtyminen Kuusankosken aluesairaalan teho-osastolta Taivaan kotiin. Päivää paria ennen tätä huomasin vaimoni kunnon heikentyneen huomattavasti ja silmiini tuli kyyneleet. Vaimoni jaksoi sanoa minulle viimeisinä sanoinaan: ”Asko, älä itke..” Yritin olla itkemättä, mutta huonolla menestyksellä..

Viimeisenä päivänään ollessani hänen vuoteensa vierellä huomasin hänen raottavat silmiään. Menin lähemmäksi, jotta hän näkisi minut. Mutta hän katsoikin ohitseni suoraan ylöspäin. Minäkin katsahdin ylös, mutta en nähnyt mitään erikoista. Äkkiä tajusin Saaran katsovan enkeleitä. Muutaman minuutin kukuttua hänen hengityksensä alkoi hiljentyä. Juuri silloin olin poissa, mutta paikalla jälleen, kun hän vielä lipaisi kielellä huuliaan.

Taivas oli koskettanut maata – rakas Vaimoni oli siirtynyt voittajana perille Taivaaseen. Tulee mieleen erään laulun sanat: ”Usko Jeesukseen on enemmän kuin mielipiteet maan. Se on enemmän kuin osaamme me ajatellakaan. Se on rakkaudella ojennettu käsi Jumalan, johon tarttumalla elää uskallan.”

Jeesus elää ja tuo valoa tähän kuolemanvarjon laaksoon!

Advertisement

Kommentit»

1. Sari Karjalainen - 7 lokakuun, 2010

Rakas veli Asko!
Syvä osanottoni vaimosi kuoleman johdosta. Nimesi tuotiin voimakkaasti sydämelle muutama viikko sitten. Olen sitten kuunnellut tallenteitasi. Aina ne vahvistaa hengellisesti.Tänään kävin blogillasi ja luin tuon suru-uutisen.En tiedä miten tulee lohduttaa. Jeesus Kristus antakoon Sinulle ja perheellesi rakkautta ja huolenpitoa joka päivään. Niinkuin Hän antaakin lapsilleen.Hän on vierellä,itkee itkevien kanssa,suree surevien kanssa.Saara on kirkkaudessa Jumalansa luona.Minä muuten uskon näin: Herra ilmestyy jokaiselle omalleen kuolinhetkellä. Hän henkilökohtaisesti tulee hakemaan pois. Se on juhlallinen ja taivaallinen hetki, pyhä ja hiljainen hetki. Riemu alkaa sitten taivaassa kun päästään perille.Se kuolinhetki on kuin Herran viimeinen palvelu sille,joka Häneen turvaa. Voit olla eri mieltä,mutta näin Jeesuksen rakkaus on mulle valjennut tässä kohdin.Siunausta elämäsi tummaan vaiheeseen.Se kyllä sitten ajan kanssa kirkastuu. Terv. Sari Riihimäeltä

2. Jari - 12 marraskuun, 2010

Siunausta ja voimia!!

”Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole.” Joh. 11:26-27


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: