jump to navigation

JEESUS ARMAHTAA VIELÄ SUOMEA 4 helmikuun, 2012

Posted by Asko Tynjälä in Pastorilta.
trackback

Presidentin vaalit on huomenna. Nämä vaalit ovat herättäneet minut näkemään, miten Suomen kansa on luisunut kauaksi Jumalan tahdon tieltä. Vielä vuosikymmen sitten ei olisi tullut kuuloonkaan että homoliitossa asuva henkilö olisi pyrkinyt presidentiksi. Ja miten suuren kannatuksen tämä ehdokas sai! Tämä osoittaa että nuori sukupolvi on jäänyt täysin vaille kunnon opetusta. Papit ja piispat ovat edelleen opettamassa puuta heinää, kun tulisi opettaa Herran Sanaa.
On kuulunut ääniä siitä, mitä sillä on väliä, jos presidentti on homo, jos muuten osaa hoitaa tehtäviään. Samalla määritellään presidentin tehtäväksi olla arvojohtaja. Olisi hirveää, jos tällainen kaveri alkaisi opettaa lapsillemme omia arvojaan! Ja arkkipiispa vielä säestää väittämällä, että homous ei ole syntiä!! Ilmeisesti hän ei ole koskaan lukenut Raamattua – ainoastaan toisten teologien esitelmiä aiheesta..
ONNEKSI JEESUS ELÄÄ JA TULEE ANTAMAAN TODELLISEN HERÄÄMISEN TÄLLE KANSALLE: Apt.2:17. ” ’Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. 18. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat. 19. Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. 20. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. 21. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'” YLISTYS HERRALLE!!!

Advertisement

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: