jump to navigation

Kortti vaarassa? 20 huhtikuun, 2007

Posted by Asko Tynjälä in Yleinen.
trackback

Sain äsken kuulla pöyristyttävän tapauksen. Lääkäri oli kirjoittanut potilaalleen ajokiellon sen tähden, että potilas oli kertonut rukoilleensa autoa ajaessaan. Lääkärin mielestä sellainen henkilö on vaaraksi liikenteessä. Onneksi henkilöllä oli mahdollisuus käydä parin muun lääkärin luonna, jotka tekivän aivan toisenlaisen diaknoosin.

Onko ratissa rukoileminen vaarallista? Vastaan tähän esimerkillä. Suurin osa kuljettajista käyttää ajonaikana puhelinta. Ja se on täysin laillista, kun puhelin on kytketty ”hands free” laitteeseen. Miten ihmeessä lääkäri antaa ajokiellon, kun henkilö puhuu Jumalalle käyttäen ”taivaallista hands free” systeemiä. Ehkä tohtoria ärsytti eniten se että potilas rukoili hänen puolestaan, vaikka oli juuri menettänyt ajoluvan…

Suurin osa Suomessa asuvista rukoilee joskus. Ja tämä joskus saattaa aika usein tapahtua autossa ohjauspyörän takana. Pitäisikö nyt ajatella, että he ovat vaarassa menettää korttinsa?

Advertisement

Kommentit»

1. eija - 26 huhtikuun, 2007

No huh… Kaikkea sitä kuulee :D
Terveisiä täältä meiltä!

2. Miksu - 20 toukokuun, 2007

Jumalan oikeus voitti tässä tapauksessa ja kyseinen mies sai ajokortttinsa takaisin uskovan lääkärin tekemää lausuntoa apua käyttäen. Tapahtui varsinainen byrokraattinen ihme, jossa samalla tuli todistettua että Jumala on asianajajamme!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: